Overslaan naar content

Vacatures

Vacatures

Sollicitatieprocedure

Stap 1: Kennismaking

Bezit je de juiste skills en zien we een match na je sollicitatie? Dan nodigen we je uit voor een eerste (online) kennismakingsgesprek.

Stap 2: Tweede gesprek

Kennismaking geslaagd? Dan mag je tijdens het tweede gesprek een case presenteren. Zo kan jij laten zien wat voor kennis je in huis hebt.

Stap 3: Contract tekenen

Als je de opdracht met succes hebt afgerond volgt er een arbeidsvoorwaardengesprek. Akkoord? Dan kan het contract getekend worden!

Stap 4: Ga aan de slag!

Het is zover! Je contract is getekend en je mag gaan beginnen.

Welkom bij E-mergo!

Goed om te weten

Wanneer je bij ons komt werken heb je de mogelijkheid om zowel thuis als op kantoor te werken. Wij maken het voor je mogelijk!

Onboardingproces

Om een vliegende start te kunnen maken is een goede onboarding ontzettend belangrijk. Daarom steken wij veel tijd en energie in ons onboarding proces. Wanneer je bij ons komt werken ziet dit proces er als volgt uit: 

Vliegende start

Je eerste dag is aangebroken en je mag bij ons starten! In je eerste week krijg je een uitgebreide introductie over E-mergo en ook een aantal praktische tips van onze Academy Manager. Ook krijg je een buddy toegewezen die jou zal ondersteunen en verder op weg helpen.

Samen met deze buddy plan je terugkerende 1 op 1 gesprekken in om zo je carrière en ontwikkeling binnen E-mergo te gaan begeleiden. Daarnaast maak je samen een aantal leerdoelen en een opleidingsplan. Denk hierbij aan het behalen van bepaalde certificeringen of het verder ontwikkelen van soft skills. 

Trainingen

In je eerste paar weken krijg je ook diverse trainingen en presentaties over onder andere onze productlijnen. Op deze manier leren we je meer over wat wij bij E-mergo allemaal doen en maak je ook gelijk kennis met verschillende collega's. Voor je het weet voel je je helemaal onderdeel van E-mergo!

Jouw carrière bij E-mergo

Bij E-mergo staan we altijd open voor nieuwe ideeën, unieke vaardigheden en nieuwe mensen. Zie jij jezelf al bij E-mergo werken, stage lopen of afstuderen? Dan kun je ook een open sollicitatie sturen! Stuur ons je cv en motivatie en we nemen contact met je op.