Overslaan naar content

Data Engineer (Backend developer)

Op locatie
  • Delft, Zuid-Holland, Nederland
€ 4.000 - € 6.000 per maandTimeXtender

Functieomschrijving

Heb jij passie voor data en wil jij verschillende mooie klanten zoals Kawasaki en Pathé helpen met hun datavraagstukken? Lees dan verder wat voor vacature wij voor jou open hebben staan.


Wat ga je doen?

Het ontwikkelen en beheren van een datawarehouse kost heel veel tijd en geld. Daarom geloven wij samen met TimeXtender in het automatiseren van handmatige stappen. Als expert ga jij aan de slag met TimeXtender om complexe omgevingen te verbinden. Daarnaast ben je dagelijks in de weer om klantwensen te vertalen, zodat onze klanten in staat zijn snellere beslissingen te nemen. Dit kan op locatie, vanuit huis of bij ons gezellige kantoor in Delft.


E-mergo heeft in de Business Intelligence markt een unieke positie met betrekking tot BI software. Wij zijn al meer dan 6 jaar Elite partner van Qlik, Gold partner van Microsoft in Nederland en zijn de afgelopen drie jaar partner van het jaar geworden van TimeXtender in de Benelux (19,20,21).


Wat krijg je van ons?

Je krijgt natuurlijk wat terug voor het harde werken. Bij E-mergo is er veel mogelijk, we denken dan ook graag met je mee. Wil jij liever thuiswerken? Helemaal prima. We helpen je met het inrichten van je thuiswerkplekje. Heb je niet genoeg aan 25 vakantiedagen? Meer is mogelijk. Daarnaast hechten wij veel waarde aan jouw persoonlijke en zakelijke ontwikkeling, hier zullen we je dan ook in ondersteunen.

Er zijn ook een aantal dingen die je standaard van ons krijgt:

· Een goed salaris wat ligt tussen de €4.000,- en €6.000,- bruto per maand op fulltime basis, afhankelijk van de ervaring die je meebrengt

· Een bonusregeling

· 10 opleidingsdagen

· Onkostenvergoeding en reiskostenvergoeding

· Smartphone, laptop en leaseauto naar keuze

· Thuiswerkmogelijkheden

· Een comfortabele werkplek in ons moderne kantoor met zit/sta bureaus

Vereisten

Wat zoeken wij in jou?

Naast je werk gestructureerd indelen en met de nieuwste technieken pionieren ben je vaak met klanten of andere developers in gesprek, daarom verwachten wij dat jij de nodige communicatieve skills in huis hebt. Hierbij vinden wij het ook belangrijk dat jij jezelf als expert in onderstaande punten herkent:

  • Je hebt een afgeronde HBO- of WO-studie
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift
  • Je hebt kennis van SQL
  • Je hebt analytische – en technische vaardigheden zoals o.a. kennis van de Azure stack
  • Je hebt ruime werkervaring in databasemanagementsystemen en ETL-tools;
  • Je weet wensen op te halen en de behoefte te vertalen naar oplossingen


Wie zijn wij?

Wij bij E-mergo geloven in de kracht van data. Onder ons motto “Manage your data, innovate your business” helpen wij bedrijven het maximale uit hun data te halen. Je gaat dan ook aan de slag in de wereld van data. Je komt terecht in een jonge en vooral gezellige organisatie. Je zal merken dat we naast werken ook graag tijd maken voor plezier. Dit doen we onder andere met uitjes, jaarlijkse wintersport reizen, kerstuitjes en maandelijkse teammeetings. Bij ons op kantoor zul je die gezelligheid goed terugzien. Er wordt dagelijks gezamenlijk geluncht, het kan dus zijn dat je je boterham met kaas opeet naast een van onze directeuren. Na de lunch volgt meestal een uitgebreid en vooral fanatiek potje tafelvoetbal. Of een wandelingetje met collega’s langs het water bij het bedrijventerrein voor een momentje rust. Ook zijn er elke vrijdagmiddag altijd wel wat mensen die even samen wat drinken en snacken om het weekend goed in te luiden.


Bij E-mergo geloven we dat verschillen ons samen sterker en beter maken en staan we voor gelijke carrièrekansen voor iedereen. We streven naar een inclusieve cultuur, waarin verschillen worden herkend, gewaardeerd en benut. En we sluiten niemand buiten.


Wil jij ook aan de slag met TimeXtender en werken voor mooie klanten als Data Engineer? Laat het ons weten, we gaan graag met je in gesprek!

of