Overslaan naar content

Ons team

Een greep uit onze collega's..

Aad van den Berg

Managing Director

Jaco Geluk

Managing Director

Stefan van der Hoorn

Sales Manager

Saskia Koehler

Account Manager

Josita Ramesar

HR/Recruitment

Steven Brusse

Cluster Manager

Fabienne Heijn

Mendix Developer

Jordy Zodenkamp

Data Strategy Consultant

Jij?

"E-mergo is een bedrijf met een jong team, waar gezelligheid bovenaan staat. Het werk is verscheiden en uitdagend door steeds nieuwe onderwerpen en vraagstukken. Ook zonder eerdere programmeerachtergrond krijg je de fijne kneepjes van het vak te leren, middels trainingen, ervaring bij de klant en natuurlijk via collega's."

Pam Beemster Business Intelligence Consultant

“Bij E-mergo voel ik me al vanaf dag één op mijn plek. Ik krijg de kans om aan uitdagende projecten te werken voor diverse klanten. Daarnaast werk ik met ervaren collega’s die altijd voor mij klaar staan. Voor mij is dit de ideale mix gebleken om in korte tijd enorme stappen in mijn ontwikkeling te maken. Mede hierdoor mag ik mezelf nu gecertificeerd Business Intelligence Consultant noemen.”

Calvin Bergkamp Business Intelligence Consultant & Support Manager

"Een van de leukste aspecten van het werk is dat je een kijkje in de keuken van uiteenlopende bedrijven krijgt. Als consultant breng je veel specialistische kennis mee naar een klant, maar ondertussen leer je zelf ook ontzettend veel. Het bedenken van oplossingen en systemen voor verschillende bedrijfsprocessen maakt het werk afwisselend en uitdagend."

Erik van Mastrigt Cluster Manager