Overslaan naar content

Microsoft Power Apps Developer

Op locatie
  • Randstad, Zuid-Holland, Nederland
€ 3.000 - € 4.200 per maandLow-Code app development

Functieomschrijving

Heb jij passie voor low-code app development oplossingen en lijkt het je tof om futureproof apps te bouwen voor verschillende mooie klanten zoals Schiphol en Mimaki? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?
Waarschijnlijk weet jij al dat low-code app development de toekomst is. De afgelopen jaren is de low-code markt enorm gegroeid. Als Microsoft Gold partner weten wij dat als geen ander. Zo hebben wij een groot aantal collega developers mogen verwelkomen, maar ook veel nieuwe klanten. Er staan dan ook veel mooie projecten voor jou op de planning.

In jouw rol als Power Apps developer ga je bedrijven helpen in agile projecten met het bouwen van functionaliteiten en ben je bezig met het versnellen en moderniseren van bestaande oplossingen. Dit kan bij de klant op locatie, vanuit huis of bij ons gezellige kantoor in Delft.

Wat maakt ons uniek?
Wij combineren innovatieve low-code technieken met onze expertise op het gebied van data analytics en datamanagement. Met deze kennis helpen wij organisaties op weg in de digitale transformatie en richting een meer datagedreven werkwijze. Wij vinden namelijk dat data pas echt van waarde is wanneer je het integreert in klantinteracties en andere bedrijfsprocessen. Zo helpen wij klanten om efficiënter te werken én meer waarde te bieden aan hun klanten. Win-win dus!


Wat krijg je van ons?

Je krijgt natuurlijk wat terug voor het harde werken. Bij E-mergo is er veel mogelijk, we denken dan ook graag met je mee. Werk je graag thuis? Helemaal prima. We helpen je met het inrichten van je thuiswerkplekje. Heb je niet genoeg aan 25 vakantiedagen? Meer is mogelijk. Daarnaast hechten wij veel waarde aan jouw persoonlijke en zakelijke ontwikkeling, hier zullen we je dan ook in ondersteunen.
Er zijn ook een aantal dingen die je standaard van ons krijgt:

· Een goed salaris wat ligt tussen de €3.000 en €4.200,- bruto per maand op fulltime basis afhankelijk van de ervaring die je meebrengt

· Een mooie bonusregeling

· 10 opleidingsdagen

· Onkostenvergoeding en reiskostenvergoeding

· Smartphone, laptop en leaseauto

· Een comfortabele werkplek in ons moderne kantoor met zit/sta bureaus


Vereisten

Wat zoeken wij in jou?
Jij bent goed in staat je werk gestructureerd in te delen en je bent iemand die graag met de nieuwste technieken wil pionieren. Omdat je als Power Apps developer vaak met de klant of andere developers in gesprek bent, heb je ook de nodige communicatieve skills in huis. Daarnaast verwachten we ieder geval het volgende:

  • Je hebt een afgeronde HBO- of WO-studi
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift
  • Je bent in staat om bedrijfsprocessen van onze klanten te begrijpen
  • Je weet wensen op te halen en de behoefte te vertalen naar een gebruiksvriendelijke oplossing
  • Je hebt analytische – en technische vaardigheden door je ervaring met programmeren (bijv. CSS, JavaScript, Java of HTML)
  • Je hebt kennis van de Microsoft omgeving o.a. Azure, SQL en Microsoft 365
  • Je hebt werkervaring met Power Apps (en bij voorkeur Power Automate).


Wie zijn wij?
Wij bij E-mergo geloven in de kracht van data. Onder ons motto “Manage your data, innovate your business” helpen wij bedrijven het maximale uit hun data te halen.

Je komt terecht in een jonge en vooral gezellige organisatie. Je zal merken dat we naast hard werken ook graag tijd maken voor plezier. Dit doen we onder andere met (digitale) uitjes, jaarlijkse wintersport reizen, kerstuitjes en maandelijkse teammeetings. Bij ons op kantoor zul je die gezelligheid goed terugzien. Er wordt dagelijks gezamenlijk geluncht, het kan dus zijn dat je je boterham met kaas opeet naast een van onze directeuren. Na de lunch volgt meestal een uitgebreid en vooral fanatiek potje tafelvoetbal. Of een wandelingetje met collega’s langs het water bij het bedrijventerrein voor een momentje rust. Elke vrijdag is er aan het eind van de dag natuurlijk ook onze traditionele borrel om samen het weekend goed in te luiden!


Bij E-mergo geloven we dat verschillen ons samen sterker en beter maken en staan we voor gelijke carrièrekansen voor iedereen. We streven naar een inclusieve cultuur, waarin verschillen worden herkend, gewaardeerd en benut. En we sluiten niemand buiten.


Overtuigd? Bel of mail dan onze recruiter Josita of solliciteer direct via de button! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.


of