Skip to content

Over E-mergoDe naam E-mergo is afkomstig van het Latijnse spreekwoord ‘luctor et emergo’ wat ‘ik worstel en kom boven’ betekent. In Zeeland wordt deze term vooral gebruikt voor het overwinnen van de strijd tegen het water. Nu strijden wij natuurlijk niet tegen het water maar zorgen wij er wel voor dat organisaties het hoofd boven water kunnen houden in een steeds grotere stroom aan data. Dit komt er concreet op neer dat wij organisaties helpen met Data Management, Data Analytics en Low-code App Development. Onder het motto 'Manage your data, innovate your business' helpen wij organisaties met het maximale uit hun data te halen, waardoor zij datagedreven kunnen werken. Dit doen wij al sinds 2001. Goed geregeld E-mergo is Qlik Elite Solution Provider, TimeXtender Partner of the Year('19, '20 & 21), Microsoft Gold Partner en Mendix partner.Werken bij E-mergo

Wanneer je bij ons komt werken kom je terecht in een jonge en gezellige organisatie. Je zal merken dat we naast hard werken ook tijd maken voor plezier. Dit doen we onder andere met (digitale) uitjes, jaarlijkse wintersport reizen, kerstuitjes en maandelijkse (online) teammeetings. Wanneer je bij ons op kantoor komt zul je die gezelligheid goed terugzien. Er wordt dagelijks gezamenlijk geluncht met iedereen, het kan dus zomaar zijn dat je je boterham met kaas opeet naast een van onze directeuren. Na de lunch volgt meestal een uitgebreid en vooral fanatiek potje tafelvoetbal. Of een wandelingetje met collega’s langs het water bij het bedrijventerrein voor een momentje rust. Ook zijn er elke vrijdagmiddag altijd wel wat mensen die even samen wat drinken en snacken om het weekend goed in te luiden.

Hoewel we een groeiend bedrijf zijn blijft de sfeer toch altijd als die van toen we nog maar net begonnen waren. Je komt bij ons terecht in een hechte club, met collega’s die hier soms al sinds het begin zitten.

Welkom bij E-mergo!

Voordelen van werken bij E-mergo

Opleidingsmogelijkheden & doorgroeimogelijkheden

Wij vinden het belangrijk dat jij je als persoon verder kan ontwikkelen, je krijgt dan ook van ons per jaar 10 opleidingsdagen en hebt de mogelijkheid om binnen E-mergo door te groeien in diverse rollen.

Ruimte voor eigen ideeën

Iedereen bij E-mergo is belangrijk. We zijn dan ook altijd benieuwd naar jouw input. Heb je een goed idee? Dan is daar altijd ruimte voor om het uit te werken.  

Indrukwekkende klanten

We hebben inmiddels een aantal indrukwekkende klanten uit verschillende branches waarmee we mogen samenwerken. Je krijgt hierdoor een kijkje in de keuken bij diverse bedrijven.

Gezellige (digitale) teamuitjes

Bij E-mergo vinden wij naast hard werken gezelligheid ook erg belangrijk. Daarom organiseren wij diverse (online) teamuitjes, vrijmibo's, jaarlijkse wintersport reizen en kerstuitjes.

Werken met ervaren collega's

Wanneer je bij ons komt werken kom je in kennisintensieve organisatie terecht. Iedereen heeft zo zijn eigen specialistische kennis en ervaringsniveau. Hierdoor leer je veel van je collega's.

Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden

Zo krijg je 25 vakantiedagen (meer is mogelijk), een Employee Benefits voorziening, reiskostenvergoeding, leasemogelijkheden, onkostenvergoeding, een aantrekkelijke pensioenregeling, een telefoon en een laptop.

Diversiteit & inclusiviteit

Bij E-mergo geloven we dat verschillen ons samen sterker en beter maken en staan we voor gelijke carrièrekansen voor iedereen. Nieuwe inzichten en innovatieve oplossingen voor onze klanten ontstaan door een samenspel van culturen, kennis en ervaring. Daarom is diversiteit voor E-mergo ontzettend belangrijk. We streven naar een inclusieve cultuur, waarin verschillen worden herkend, gewaardeerd en benut. Dit houdt in dat alle aspecten van het werken bij E-mergo (inclusief de sollicitatieprocedure, promotie en bonussen) uitsluitend zijn gebaseerd op prestaties, competenties of zakelijke belangen.

E-mergo HQ