Overslaan naar content

Stel je eigen vacature samen als senior BI-specialist

Op locatie
 • Delft, Zuid-Holland, Nederland
Business Intelligence

Functieomschrijving

Wij zijn E-mergo. Een kennisintensief bedrijf waar hard werken hand in hand gaat met heel veel gezelligheid. Op het gebied van Business Intelligence, Low-code App Development én Data gedreven werken zijn wij in Nederland een leider. Bij ons kun jij je scala aan kennis toepassen bij diverse bekende bedrijven zoals Pathé, Schiphol en Rijk Zwaan.


Wanneer je bij ons komt werken kom je terecht in een jonge en gezellige organisatie. Je zal merken dat we naast hard werken ook tijd maken voor plezier. Dit doen we onder andere met (digitale) uitjes, jaarlijkse wintersport reizen, kerstuitjes en maandelijkse teammeetings. Wanneer je bij ons op kantoor komt zul je die gezelligheid goed terugzien. Er wordt dagelijks gezamenlijk geluncht, het kan dus zijn dat je je boterham met kaas opeet naast een van onze directeuren. Na de lunch volgt meestal een uitgebreid en vooral fanatiek potje tafelvoetbal. Of een wandelingetje met collega’s langs het water bij het bedrijventerrein voor een momentje rust. Ook zijn er elke vrijdagmiddag altijd wel wat mensen die even samen wat drinken en snacken om het weekend goed in te luiden. Hoewel we een groeiend bedrijf zijn blijft de sfeer toch altijd als die van toen we nog maar net begonnen waren. Je komt bij ons terecht in een hechte club, met collega’s die hier soms al sinds het begin zitten.

Vereisten


Nu vraag je je misschien af ‘wat ga ik dan allemaal doen als Senior BI-consultant?’. Begrijpelijke vraag. Wij bij E-mergo vinden het belangrijk dat deze vacature helemaal bij jou past. Ligt jouw kracht nou bij het ontsluiten van data of ligt jouw specialiteit juist op het gebied van het visualiseren van data? Geen probleem. Bij ons is het mogelijk om de functie helemaal aan te passen naar jouw wens. Jij bent de expert in jouw vakgebied dus wij hebben er vertrouwen in dat jij precies weet wat jij voor onze klanten kan betekenen. Met als doel om een zo goed mogelijke rapportage- en analyse omgeving te realiseren.


Maar hoe ziet je werk als Senior BI-consultant er nou uit? Het kan best zijn dat je de ene week de klant helpt met het maken van dashboards en de andere week je bezighoudt met het inrichten van een datawarehouse. Misschien dat je het ook leuk vindt om junioren te begeleiden of dat je je expertise graag inzet binnen E-mergo door het geven van trainingen.

Als Senior BI-consultant heb je minimaal een hbo-diploma en aantoonbare kennis van Business Intelligence. Wat we ook belangrijk vinden is dat gewoon jezelf kan zijn. Daarom zijn we altijd benieuwd naar wie jij bent en wat je specialisatie is. Je kunt hierbij denken aan de volgende onderwerpen:

 • Data visualisatie (Qlik, Microsoft PowerBI)
 • ETL en Datawarehousing (TimeXtender)
 • Datalogistiek
 • Azure BI-stack
 • Datamodelleren
 • BI-architectuur
 • Datascience (R, Python, TIM)


Wat krijg je van ons?

Naast dat je zelf mag gaan bedenken welke onderdelen bij jouw BI-functie horen mag je ook je eigen arbeidsvoorwaarden bij ons samenstellen. Heb je niet genoeg aan 25 vakantiedagen? Meer is mogelijk. Behoefte aan thuiswerken? Wij helpen jou bij het inrichten van je thuiswerkplekje! Jouw wensen staan centraal en het  salaris bepalen we in overleg.

Er zijn wel een aantal dingen die je standaard van ons krijgt en dat zijn de volgende:

 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: een bonus, leaseauto naar keuze (reiskostenvergoeding is ook mogelijk), een eigen mobiele telefoon en een laptop.
 • Goede pensioenregeling
 • Je kunt parttime of fulltime bij ons aan de slag.
 • Interessante extra’s waar we tijdens een kennismaking graag meer over vertellen.

Bij ons kun je trots zijn met E-mergo als werkgever en raak je niet uitgeleerd!

"[…] Als consultant breng je veel specialistische kennis mee naar een klant, maar ondertussen leer je zelf ook ontzettend veel. Het bedenken van oplossingen en systemen voor verschillende bedrijfsprocessen maakt het werk afwisselend en uitdagend."
- Erik van Mastrigt Cluster ManagerWe gaan graag met je in gesprek!

Lijkt het jou wel wat om je eigen vacature in elkaar te steken? Dan ben je altijd bij ons welkom voor een heerlijk kopje koffie of thee. Of we doen het natuurlijk gewoon digitaal. Ook dat is aan jou!

of