Overslaan naar content

Mendix Developer

Op locatie
 • Delft, Zuid-Holland, Nederland
Low-Code app development

Functieomschrijving

Als Mendix Developer zul je hoogwaardige oplossingen, gebaseerd op Mendix, ontwerpen, ontwikkelen en implementeren. Je begrijpt wat de klant wil, analyseert, ontwerpt, test, bouwt en beheert Mendix oplossingen. Met je analytische denkwijze, hands-on mentaliteit en communicatieve vaardigheden ben je in staat om strategische en tactische doelstellingen van de klant te vertalen naar projecten. Om zo onze klanten te helpen met hun digitale transformatie. We hebben al veel mooie projecten mogen doen voor onze klanten waar wij samen met hen met trots op terug kunnen kijken. Wil jij onze Mendix team versterken? Lees dan snel de rest van de vacature en ontdek of wij de droombaan voor je hebben!


Je gaat werken in het team binnen E-mergo dat zich bezighoudt met low-code app development. Het team bestaat uit meerdere developers met verschillende ervaringsniveaus.


Wat krijg je van ons?

Je collega’s zijn ambitieus en gecertificeerd in hun specialisme. Wij zorgen ervoor dat je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen in de markt en dat er een cohesie ontstaat tussen de verschillende specialisaties. Het salaris dat je wordt geboden is absoluut marktconform bestaande uit vaste en variabele componenten. De sfeer is collegiaal, open en direct.

 • Opleidingsmogelijkheden en veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Hoogopgeleide, gecertificeerde collega’s die graag hun kennis met je delen.
 • Plezierige en motiverende werkomgeving met ruimte voor initiatieven, humor en zelfontplooiing
 • Een goed salaris wat ligt tussen de €3.000,- en €4.200,- bruto per maand op fulltime basis afhankelijk van de ervaring die je meebrengt.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals mobiele telefoon, laptop en auto van de zaak.
 • Gezellige (digitale) borrels

Vereisten

Wat kunnen we van jou verwachten?

 • Je beschikt over een afgeronde HBO of WO diploma
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift
 • Je bent Mendix gecertificeerd en hebt ervaring als Mendix Developer
 • Je hebt ervaring in het analyseren van bedrijfsprocessen en het ontwerpen en bouwen van Low-Code applicaties
 • Je werkt graag volgens Agile/ Scrum principes


Wie zijn wij?

De naam E-mergo is afkomstig van het Latijnse spreekwoord ‘luctor et emergo’ (ik worstel en kom boven). In Zeeland staat dit voor het overwinnen van de strijd tegen het water. Wij strijden natuurlijk niet tegen het water, maar we zorgen er wel voor dat bedrijven het hoofd boven water kunnen houden in de steeds groter wordende stroom van data.


Onder het motto ‘Manage your data, innovate your business’ helpen wij organisaties het maximale om uit hun data te halen. Dit doen wij met behulp van Qlik, Mendix, Microsoft en TimeXtender, waarvoor wij software, consultancy en beheer leveren. Ons team maakt het mogelijk om samen met de business nieuwe verdienmodellen te creëren en kosten te besparen. E-mergo heeft in de Business Intelligence markt een unieke positie met betrekking tot Qlik software. Wij zijn een van de Elite partners van Qlik in Nederland, Gold partner van Microsoft en zijn vorig jaar partner van het jaar geworden van TimeXtender. Naast onze professionele werkzaamheden vinden wij het sociale aspect ook erg belangrijk. Zo gaan wij jaarlijks met een groep op wintersport en houden wij maandelijkse teammeetings. Hierbij ontstaat altijd een mix van inhoudelijke onderwerpen en collegiale gezelligheid.


Hoe ziet onze sollicitatieprocedure eruit?
Bezit jij de juiste skills die wij van jou vragen? Dan nodigen wij jou graag uit voor een kennismakingsgesprek. Wanneer er tijdens het kennismakingsgesprek het gevoel van een klik is ontstaan, dan nodigen wij jou uit voor een tweede ronde gesprek en krijg je van ons een opdracht per mail toegestuurd om een Mendix app te gaan bouwen. Bij het maken van deze app krijg je de mogelijkheid om jou skills in te zetten.


Wanneer de app gereed is, dien je deze te presenteren aan onze MT en aan een van onze Mendix developers. Zij zullen tijdens dit gesprek de rol van opdrachtgever aannemen en zullen de nodige vragen gedurende presentatie aan jou stellen. Zijn de opdrachtgevers tevreden? Dan volgt het derde ronde gesprek. Welke gelijk na jouw succesvolle presentatie plaatsvindt. Tijdens het derde ronde gesprek ontvang je een arbeidsvoorwaardenvoorstel waarbij je te horen krijgt wat onze fantastische arbeidsvoorwaarden zijn.Bij E-mergo geloven we dat verschillen ons samen sterker en beter maken en staan we voor gelijke carrièrekansen voor iedereen. We streven naar een inclusieve cultuur, waarin verschillen worden herkend, gewaardeerd en benut. En we sluiten niemand buiten.Enthousiast?

We kijken ernaar uit om met jou in gesprek te komen en meer over jou te weten! We ontvangen daarom graag jouw sollicitatie via de sollicitatiebutton of via een mail naar hr@e-mergo.nl. Voor vragen mag je natuurlijk altijd even contact opnemen.

of