Medior Business Intelligence Consultant

Functieomschrijving

E-mergo is op zoek naar een Senior Qlik Specialist. In deze functie help je Qlik omgevingen te creëren voor ons groeiende klantenbestand en fungeer je als architect, ontwikkelaar en ontwerper op het gebied van Business Intelligence. Hierbij sta je in direct contact met het hoger management van bedrijven als Schiphol, Vopak en Rijk Zwaan. Hiernaast wordt E-mergo niet alleen gekenmerkt door onze kennis en kwaliteit, maar ook door het zijn van een financieel gezonde en groene onderneming.

 

Over ons    

E-mergo is dé analytics specialist. Onder het motto ‘combineer, analyseer en verbeter’ helpen onze klanten het maximale uit hun data te halen. Dit doen wij met behulp van Qlik, Mendix en TimeXtender. Met gebruik van deze software kunnen organisaties datadriven besluiten nemen en bedrijfsprocessen verbeteren. Wij zijn Elite partner van Qlik en bieden daarnaast ook een aantal Qlik add-ons waarmee wij een unieke marktpositie hebben gecreëerd. Naast onze professionele werkzaamheden vinden wij het sociale aspect ook erg belangrijk. Zo gaan wij jaarlijks met een groep op wintersport en houden wij maandelijkse teammeetings. Hierbij ontstaat altijd een mix van inhoudelijke onderwerpen en collegiale gezelligheid.    


Wat ga je doen
Als Senior Qlik consultant ondersteun je de klanten door het analyseren van data en het ontwerpen, testen en bouwen van Qlik oplossingen. Strategische en tactische doelstellingen van klanten worden door jou vertaald naar projecten. Ook ontwikkel, lever en onderhoud je complexe rapportage-omgevingen en bouw je tooling voor organisaties, zodat zij beter gebruik kunnen maken van hun data. Naast consultancy begeleid je ook junior consultants en denk je mee over nieuwe concepten.

 

Aanbod

Wij bieden een fulltime functie aan, waarbij je zelfstandig en in teamverband te werk gaat. Samen met onze enthousiaste en ervaren professionals werk je hier aan innovatieve projecten. Je komt terecht in een informele werkomgeving met veel ruimte voor innovatie en eigen ideeën. Hiernaast is het voorop lopen in de toepassing van innovatieve oplossingen kenmerkend bij E-mergo, staat persoonlijke ontwikkeling bij ons hoog in het vaandel en krijg jij een aantal dagen per jaar de kans om jezelf bij te spijkeren.

-Een mooi salaris;

-25 vakantiedagen (meer is mogelijk);

-Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (bonus, leaseauto naar keuze, telefoon en laptop)
-Onze Employee Benefits, waar jij nog extra voordelen uit kan halen;

-Hoge mate van verantwoordelijkheid;

-Goede pensioenregeling;

Vereisten

Wij zijn opzoek naar een Senior Qlik Consultant, die innovatief te werk gaat en graag initiatief neemt. Je bent een expert binnen jouw vakgebied en hebt passie voor Business Intelligence, data integratie en data technologieën. Het adviseren en het creëren van slimme oplossingen zie je steeds als een uitdaging. Je analyseert en integreert data uit verschillende bronnen, zet complexe voorspellende rapportagestructuren op en plant scenario’s. Ook ben je in staat om de leiding bij technische BI-trajecten te nemen. 


-Je hebt minimaal een afgeronde HBO diploma en aantoonbare kennis van Business Intelligence;
-Ervaring met zowel QlikView als Qlik Sense;
-Ervaring met SQL, reporting en datawarehousing;
-Relevante kennis van het ontsluiten van databases;
-Ervaring met het modelleren van data; 

-Je bent bekend met systeembeheer concepten, processen en normen; 
-Affiniteit met data-integratie, Big Data en vraagstukken;
-Je bent analytisch sterk en flexibel; 
-Je kunt goed zelfstandig werken en in teamverband;
-Je bent communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse taal.