Senior Mendix Developer

Functieomschrijving

Wat ga je doen:

Als Senior Mendix consultant zul je hoogwaardige oplossingen, gebaseerd op Mendix, ontwerpen, ontwikkelen en implementeren. Je begrijpt wat de klant wil, analyseert, ontwerpt, test, bouwt en beheert Mendix oplossingen. Met je analytische denkwijze, hands-on mentaliteit en communicatieve vaardigheden ben je in staat om strategische en tactische doelstellingen van de klant te vertalen naar projecten. Om zo onze klanten te helpen met hun digitale transformatie. We hebben al veel mooie projecten mogen doen voor onze klanten waar wij samen met hen met trots op terug kunnen kijken. Wil jij onze Mendix team versterken? Lees dan snel de rest van de vacature en ontdek of wij de droombaan voor je hebben!

Wij zijn op zoek naar een expert die zijn of haar expertise kan toevoegen aan het Mendix team. Ons totale team bestaat uit ruim 50 personen waarvan het merendeel business intelligence consultant is. Jij zal deel gaan uitmaken van ons Mendix team bestaande uit medior en junior developers.

  Over ons:

  De naam E-mergo is afkomstig van het Latijnse spreekwoord ‘luctor et emergo’ (ik worstel en kom boven). In Zeeland staat dit voor het overwinnen van de strijd tegen het water. Wij strijden natuurlijk niet tegen het water, maar we zorgen er wel voor dat bedrijven het hoofd boven water kunnen houden in de steeds groter wordende stroom van data. Onder het motto ‘Manage your data, innovate your business’ helpen wij organisaties het maximale om uit hun data te halen. Dit doen wij met behulp van Qlik, Mendix, Microsoft en TimeXtender, waarvoor wij software, consultancy en beheer leveren. Ons team maakt het mogelijk om samen met de business nieuwe verdienmodellen te creëren en kosten te besparen


  E-mergo heeft in de Business Intelligence markt een unieke positie met betrekking tot Qlik software. Wij zijn een van de Elite partners van Qlik in Nederland, Gold partner van Microsoft en zijn vorig jaar partner van het jaar geworden van TimeXtender. Naast onze professionele werkzaamheden vinden wij het sociale aspect ook erg belangrijk. Zo gaan wij jaarlijks met een groep op wintersport en houden wij maandelijkse teammeetings. Hierbij ontstaat altijd een mix van inhoudelijke onderwerpen en collegiale gezelligheid.


  Het aanbod:

  Je collega’s zijn ambitieus en gecertificeerd in hun specialisme. Wij zorgen ervoor dat je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen in de markt en dat er een cohesie ontstaat tussen de verschillende specialisaties. Het salaris dat je wordt geboden is absoluut marktconform bestaande uit vaste en variabele componenten. De sfeer is collegiaal, open en direct.

  • Opleidingsmogelijkheden en veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.
  • Hoogopgeleide, gecertificeerde collega’s die graag hun kennis met je delen.
  • Plezierige en motiverende werkomgeving met ruimte voor initiatieven, humor en zelfontplooiing.
  • Marktconform salaris.
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals mobiele telefoon, laptop en auto van de zaak.
  • Gezellige (digitale) borrels

  Functievereisten

  Over jou:

  • Afgeronde HBO of WO studie
  • Mendix Expert niveau met meerdere jaren ervaring als Mendix Engineer of Developer.
  • Ervaring met BPMN, JAVA, Javascript, XML, HTML5, CSS3, Databases/SQL
  • Ervaring in het analyseren van bedrijfsprocessen, het ontwerpen en bouwen van Low Code applicaties
  • Je werkt graag volgens Agile/ Scrum principes
  • Je hebt ervaring in het begeleiden van junior medewerkers