Skip to content

Senior Marketeer B2B (fulltime)

Nederland, Zuid-Holland, DelftMarketing

Functieomschrijving

‘Alles is marketing’. Dat is hét motto van onze marketingafdeling. Maar dat gaat toch wat lastig met maar 1 marketingmedewerker. Door het vertrek van onze huidige senior marketeer zijn we nu dringend op zoek naar een nieuwe collega.


Als senior marketeer werk je aan marketingcampagnes en strategische marketingvraagstukken voor onze dienstverlening. Jij weet de vertaalslag te maken van strategie naar concrete (online) marketingacties. Jij bent dan ook superbelangrijk voor het voortbestaan onze marketingstrategie! Hiervoor werk je nauw samen met je marketing collega Anne en onze accountmanagers (Stefan, Saskia, Kees, Laurens en Gijs).


Hoe zien je werkdagen eruit?

Denk hierbij aan het coördineren van marketingbudgetten, campagnes en events. Dit doe je samen met je collega’s, maar ook met externe partners zoals webdevelopers, mediabureaus en onze softwarepartners. Naast het coördineren van marketinguitingen ga je ook zelf aan de slag met het maken van content en campagnes. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het maken van blogs, webinars, persberichten en organiseren van evenementen. Om deze content en campagnes verder te verspreiden gebruik je advertenties op Google Ads, LinkedIn Ads en externe websites zoals biplatform.nl.


Deze rol komt vrij vanwege een vertrekkende medewerker. Dat betekent dat het marketingbeleid al goed op orde is maar tegelijkertijd is er veel ruimte voor nieuwe ideeën en initiatieven. Dat wordt zelfs van je verwacht!Wat ga je doen?

· Marketingstrategie bepalen in overleg met het MT en salescollega’s

· (Datagedreven) marketingplannen maken en uitvoeren

· Marketingrapportages opstellen en interpreteren

· Bewaken van de huisstijl

· Budgetbewaking

· SEO

· SEAWat krijg je van ons?

Je krijgt natuurlijk wat terug voor het harde werken. Bij E-mergo is er veel mogelijk, we denken dan ook graag met je mee. Wil jij liever thuiswerken? Helemaal prima. We helpen je met het inrichten van je thuiswerkplekje. Heb je niet genoeg aan 25 vakantiedagen? Meer is mogelijk. Daarnaast hechten wij veel waarde aan jouw persoonlijke en zakelijke ontwikkeling, hier zullen we je dan ook in ondersteunen.


Er zijn ook een aantal dingen die je standaard van ons krijgt en dat zijn de volgende:

· Een goed salaris wat ligt tussen de €4.000,- en €5.500,- bruto per maand op fulltime basis afhankelijk van de ervaring die je meebrengt

· Een bonusregeling

· 10 opleidingsdagen

· Onkostenvergoeding en reiskostenvergoeding

· Smartphone en laptop

· Ruimte voor pionieren met nieuwe tools

· Een comfortabele werkplek in ons moderne kantoor met zit/sta bureaus

Vereisten

Wat zoeken wij in jou?

· Je hebt een relevante HBO en/of universitaire diploma met 4-6 jaar vergelijkbare werkervaring

· Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift

· Je hebt ervaring in het opstellen van een strategisch marketingplan

· Je bent analytisch en creatief en je hebt affiniteit met data/IT

· Je hebt kennis van SEO, SEA/Google Ads en HTML (pré)

· Je hebt ervaring met de Adobe Creative Suite (Photoshop, InDesign, Illustrator) (pré)

· Je hebt ervaring met marketingsystemen zoals Marketing Automation (Zapier), Hubspot, CRM, Hootsuite, Spotler en/of WebinarGeek (pré)
Wie zijn wij?

Wij bij E-mergo geloven in de kracht van data. Onder ons motto “Manage your data, innovate your business” helpen wij bedrijven het maximale uit hun data te halen. Je gaat dan ook aan de slag in de wereld van data.


Je komt terecht in een jonge en vooral gezellige organisatie. Je zal merken dat we naast hard werken ook graag tijd maken voor plezier. Dit doen we onder andere met (digitale) uitjes, jaarlijkse wintersport reizen, kerstuitjes en maandelijkse teammeetings. Bij ons op kantoor zul je die gezelligheid goed terugzien. Er wordt dagelijks gezamenlijk geluncht, het kan dus zijn dat je je boterham met kaas opeet naast een van onze directeuren. Na de lunch volgt meestal een uitgebreid en vooral fanatiek potje tafelvoetbal. Of een wandelingetje met collega’s langs het water bij het bedrijventerrein voor een momentje rust. Ook zijn er elke vrijdagmiddag altijd wel wat mensen die even samen wat drinken en snacken om het weekend goed in te luiden.


Bij E-mergo geloven we dat verschillen ons samen sterker en beter maken en staan we voor gelijke carrièrekansen voor iedereen. We streven naar een inclusieve cultuur, waarin verschillen worden herkend, gewaardeerd en benut. En we sluiten niemand buiten.Sollicitatieprocedure (3 gesprekken)

(1) Beschik jij over de juiste skills en weet jij hoe je moet opereren in een business to business omgeving? Dan nodigen wij je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Wanneer er tijdens het kennismakingsgesprek een klik is, nodigen wij je uit voor een tweede ronde gesprek.


(2) Voor het tweede gesprek ontvang je van ons een opdracht per mail zodat je je marketing skills aan ons kunt laten zien! Wanneer de opdracht is voltooid presenteer je dit tijdens het tweede gesprek aan het MT. Is het MT tevreden? Dan gaan we evalueren voor een derde ronde.


(3) Tijdens de derde ronde gesprek ontvang je een arbeidsvoorwaardenvoorstel en hopen wij dat jij onze nieuwe collega wordt en het marketingbeleid naar een hoger niveau gaat tillen!


We gaan graag met je in gesprek!

Heb je interesse in deze rol? Dan ben je altijd bij ons welkom voor een heerlijk kopje koffie of thee. Of we doen het natuurlijk gewoon digitaal!


Heb je vragen over deze vacature, dan kun je bellen naar Josita Ramesar (06-83977796)

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar