Skip to content

Low-code ontwikkelaar

Delft, Zuid-Holland, NederlandLow-Code app development

Functieomschrijving

Wil jij op een innovatieve manier software ontwikkelen met de nieuwste low-code technologieën en weet jij voor onze klanten de beste oplossingen te bieden? Lees dan snel de rest van de vacature en ontdek of wij de droombaan voor je hebben!

Als low-code ontwikkelaar ga je waardevolle oplossingen ontwerpen met Mendix of Power Apps. Je begrijpt wat de klant wilt, analyseert, ontwerpt, test, bouwt en beheert de low-code oplossingen. Met je analytische denkwijze, hands-on mentaliteit en communicatieve vaardigheden ben je in staat om strategische en tactische doelstellingen van de klant te vertalen naar low-code oplossingen. Wij hebben al veel mooie low-code projecten mogen maken voor onze klanten waar wij met trots op terugkijken. Ook voor jou staan er heel wat interessante opdrachten te wachten! Je gaat werken in het low-code application development team dat bestaat uit gedreven developers met meerdere ervaringsniveaus. Zij maken graag kennis met jou!


Wat maakt ons uniek?
Wij combineren innovatieve low-code technieken met onze expertise op het gebied van data analytics en data management. Met deze kennis helpen wij organisaties op weg in de digitale transformatie en richting een meer datagedreven werkwijze. Wij vinden namelijk dat data pas echt van waarde is wanneer je het integreert in klantinteracties en andere bedrijfsprocessen. Zo helpen wij klanten om efficiënter te werken én meer waarde te bieden aan hun klanten. Win-win dus!


Wat krijg je van ons?

Je collega’s zijn ambitieus en gecertificeerd in hun specialisme. Wij zorgen ervoor dat je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen in de markt en dat er een cohesie ontstaat tussen de verschillende specialisaties. Je krijgt een buddy aangesteld die jouw carrière binnen E-mergo nog meer een boost geeft. Het salaris dat je wordt geboden is absoluut marktconform bestaande uit vaste en variabele componenten. De sfeer is collegiaal, inspirerend, open en direct. Binnen E-mergo delen wij successen, helpen wij elkaar en zorgen wij ervoor dat jij jouw persoonlijke doelstellingen en ambities waar maakt.

 • Een goed salaris wat ligt tussen de €3.000,- en €4.200,- bruto per maand op fulltime basis afhankelijk van de ervaring die je meebrengt.
 • Opleidingsmogelijkheden (je krijgt van ons 10 opleidingsdagen per jaar)
 • Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling om verder te groeien in je low-code vaardigheden.
 • Hoogopgeleide, gecertificeerde collega’s die graag hun kennis met je delen.
 • Plezierige en motiverende werkomgeving met ruimte voor initiatieven, humor en zelfontplooiing.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals mobiele telefoon, laptop en auto van de zaak naar keuze (elektrische rijden is mogelijk)
 • Gezellige borrels en activiteiten


Vereisten

Wat zoeken wij in jou?

Je bent een low-code ontwikkelaar die beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en zelfstandig kan werken in een team. Je bent gedreven en komt met nieuwe ideeën en bij voorkeur heb je ervaring met scrummethodiek.

 • Afgeronde HBO- of WO studie
 • Een aantal jaar relevante werkervaring
 • Ervaring in het analyseren van bedrijfsprocessen, het ontwikkelen van datamodellen en het ontwerpen en bouwen van low-code applicaties bij voorkeur in Mendix en/of het Microsoft Power Platform. Heb je gedegen ervaring met applicatieontwikkeling (bijv. CSS, javascripting) of ervaring met een ander low-code platform (zoals OutSystems of Betty Blocks) dan vinden wij het ook heel interessant om met jou in gesprek te gaan.
 • Je werkt graag volgens Agile/ Scrum principes
 • Je wilt deel uitmaken van onze successen
 • Je bezit een flinke dosis enthousiasme, want daar worden wij blij van!


Wie zijn wij?
De naam E-mergo is afkomstig van het Latijnse spreekwoord ‘luctor et emergo’ (ik worstel en kom boven). In Zeeland staat dit voor het overwinnen van de strijd tegen het water. Wij strijden natuurlijk niet tegen het water, maar we zorgen er wel voor dat bedrijven het hoofd boven water kunnen houden in de steeds groter wordende stroom van data en digitalisering.
Onder het motto ‘Manage your data, innovate your business’ helpen wij organisaties het maximale om uit hun data te halen. Dit doen wij met behulp van Qlik, Mendix, Microsoft en TimeXtender, waarvoor wij software, consultancy en beheer leveren. Ons team maakt het mogelijk om samen met de business nieuwe verdienmodellen te creëren en kosten te besparen. Naast onze professionele werkzaamheden vinden wij het sociale aspect ook erg belangrijk. Zo gaan wij jaarlijks met een groep op wintersport en houden wij maandelijkse teammeetings. Hierbij ontstaat altijd een mix van inhoudelijke onderwerpen en collegiale gezelligheid.


Hoe ziet ons sollicitatieprocedure eruit?
Bezit jij de juiste skills die wij van jou vragen? Dan nodigen wij jou graag uit voor een kennismakingsgesprek. Wanneer er tijdens het kennismakingsgesprek het gevoel van een klik is ontstaan, dan nodigen wij jou uit voor een tweede ronde gesprek en krijg je van ons een opdracht per mail toegestuurd om een app te gaan bouwen. Bij het maken van deze app krijg je de mogelijkheid om jou skills in te zetten.


Wanneer de app gereed is, dien je deze te presenteren aan onze MT en aan een van onze Low-code developers. Zij zullen tijdens dit gesprek de rol van opdrachtgever aannemen en zullen de nodige vragen gedurende presentatie aan jou stellen. Zijn de opdrachtgevers tevreden? Dan volgt het derde ronde gesprek. Welke gelijk na jouw succesvolle presentatie plaatsvindt. Tijdens het derde ronde gesprek ontvang je een arbeidsvoorwaardenvoorstel waarbij je te horen krijgt wat onze fantastische arbeidsvoorwaarden zijn.Bij E-mergo geloven we dat verschillen ons samen sterker en beter maken en staan we voor gelijke carrièrekansen voor iedereen. We streven naar een inclusieve cultuur, waarin verschillen worden herkend, gewaardeerd en benut. En we sluiten niemand buiten.


Enthousiast?

We kijken ernaar uit om met jou in gesprek te komen en meer over jou te weten! We ontvangen daarom graag jouw sollicitatie via de sollicitatiebutton of via een mail naar hr@e-mergo.nl. Voor vragen mag je natuurlijk altijd even contact opnemen.