Skip to content

Junior Business Intelligence Consultant

Nederland, Zuid-Holland, Delft€ 2.500 - € 3.300 per maandBusiness Intelligence

Functieomschrijving

Ben jij de ambitieuze Junior BI Consultant die wij zoeken en wil jij werken in een leuke en dynamische omgeving? Lees dan verder welke functie E-mergo jou te bieden heeft. Als Junior BI Consultant help je BI omgevingen te creëren voor ons groeiende klantenbestand en fungeer je als architect, ontwikkelaar en ontwerper op het gebied van Business Intelligence. Hierbij sta je in direct contact met het hoger management van bedrijven als Schiphol, Vopak en Pathé.


Wat ga je doen?

Wij zoeken een Junior BI Consultant die onze klanten gaat ondersteunen met hun datavraagstukken. Als BI Consultant werk je met de BI tools Qlik en/of Power BI vooral bij opdrachtgevers op locatie en werk je mee aan het ontwikkelen en opleveren van een nieuw bedrijfsmodel (dashboard) voor onze klanten. Verder zal je onze klanten begeleiden tijdens het gehele proces van analyse tot advies. De functie is veelzijdig, afwisselend, verantwoordelijk en bestaat uit nieuwe uitdagingen. Wat wij belangrijk vinden, is dat jij de BI tools snel eigen kan maken.
     

Wat krijg je van ons?

Je collega’s zijn ambitieus en gecertificeerd in hun specialisme. Wij zorgen ervoor dat je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen in de markt en dat er een samenleving ontstaat tussen de verschillende specialisaties. Heb je nog geen BI certificeringen? Dan ga je die bij ons zeker halen! Het salaris dat je wordt geboden is absoluut marktconform. De sfeer is collegiaal, open en direct.

 • Een goed salaris wat ligt tussen de €2.500,- en €3.300,- bruto per maand op fulltime basis afhankelijk van de ervaring en kennis die je meebrengt en een bonusregeling
 • Opleidingsmogelijkheden en veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling (je krijgt van ons 10 opleidingsdagen per jaar)
 • Ruimte voor pionieren met nieuwe tools
 • Hoogopgeleide, gecertificeerde collega’s die graag hun kennis met je delen
 • Ruimte voor eigen initiatieven
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals mobiele telefoon, laptop en leaseauto
 • Een potje tafelvoetbal wanneer je op kantoor bent

Vereisten

Wat kunnen we van jou verwachten?

 • Je bent afgestudeerd en hebt een HBO-studieachtergrond met BI ervaring of WO-studieachtergrond (Economisch, financieel, bedrijfskundige informatie, technische bedrijfskunde, Business IT/Analytics).
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlands en Engels taal in zowel woord als geschrift
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden, luistert actief, je bezit overtuigingskracht en organisatiesensitiviteit
 • Je bent stressbestendig, initiatiefrijk en toont inzet en ambitie.
 • Je hebt een analytische aanleg en je organiseert het werk en projecten.
 • Je weet kansen in je omgeving te benutten, hebt aandacht voor kwaliteit en hebt een resultaatgerichte houding


Wie zijn wij?

E-mergo is gespecialiseerd in Business Intelligence oplossingen. Wij zijn een kennisintensief bedrijf met medewerkers die gespecialiseerd zijn in Business Intelligence oplossingen. Onder het motto ‘Manage your data, innovate your business’ helpen wij organisaties het maximale om uit hun data te halen. Dit doen wij met behulp van de oplossingen van Qlik, TimeXtender en Microsoft, waarvoor wij software, consultancy en beheer leveren. Hiermee bieden wij zinvolle informatie waarmee organisaties sneller en slimmer beslissingen kunnen nemen. E-mergo heeft in de Business Intelligence markt een unieke positie met betrekking tot BI software. Wij zijn één van de Elite partners van Qlik in Nederland, en daarnaast TimeXtender partner of the year van de Benelux en Microsoft Gold partner. Naast onze professionele werkzaamheden vinden wij het sociale aspect ook erg belangrijk. Zo gaan wij jaarlijks met een groep op wintersport en houden wij maandelijkse teammeetings. Hierbij ontstaat altijd een mix van inhoudelijke onderwerpen en collegiale gezelligheid.Hoe ziet onze sollicitatieprocedure eruit?

Wanneer jouw studieachtergrond en/of werkervaring bij de vacature past, word jij door ons uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Als het kennismakingsgesprek goed is verlopen en er een connectie is ontstaan, word je uitgenodigd voor een tweede ronde gesprek. Je krijgt hier een opdracht mee per mail waar je zelfstandig aan gaat werken.

Deze opdracht houdt in dat jij je eerste BI dashboard gaat bouwen. Dit dashboard dien jij tijdens het tweede ronde gesprek te presenteren aan ons MT. Zij zullen jou de nodige vragen stellen. Zijn de opdrachtgevers tevreden over jouw dashboard? Dan word je uitgenodigd om deel te nemen aan onze derde ronde gesprek welke direct volgt na jouw presentatie. Hier wordt ons fantastische arbeidsvoorwaardenvoorstel beschikbaar gemaakt voor jou.

PS Het handige van het maken van jouw eerste BI dashboard is dat jij tijdens het maken van de opdracht zelf ziet of de functie van BI Consultant geschikt is voor jou.

Bij E-mergo geloven we dat verschillen ons samen sterker en beter maken en staan we voor gelijke carrièrekansen voor iedereen. We streven naar een inclusieve cultuur, waarin verschillen worden herkend, gewaardeerd en benut. En we sluiten niemand buiten.


Enthousiast?

We kijken ernaar uit om met jou in gesprek te komen en meer over jou te weten! We ontvangen daarom graag jouw sollicitatie via de sollicitatiebutton of via een mail naar hr@e-mergo.nl. Voor vragen mag je natuurlijk altijd even contact opnemen.