Junior Business Intelligence Consultant

Omschrijving

Ben jij de ambitieuze Junior BI Consultant die wij zoeken en wil jij werken in een leuke en dynamische omgeving? Lees dan verder welke functie E-mergo jou te bieden heeft. Als Junior BI Consultant help je Qlik omgevingen te creëren voor ons groeiende klantenbestand en fungeer je als architect, ontwikkelaar en ontwerper op het gebied van Business Intelligence. Hierbij sta je in direct contact met het hoger management van bedrijven als Schiphol, Vopak en Eneco.        


Over ons     

E-mergo is gespecialiseerd in Business Intelligence oplossingen. Wij zijn een kennisintensief bedrijf met medewerkers die gespecialiseerd zijn in Business Intelligence oplossingen. Onder het motto “Combineer, Analyseer en Verbeter” helpen wij organisaties bij het genereren van waarde uit hun bestaande gegevens. Hiermee bieden wij zinvolle informatie waarmee organisaties sneller en slimmer beslissingen kunnen nemen. E-mergo heeft in de Business Intelligence markt een unieke positie met betrekking tot Qlik software. Wij zijn een van de Elite partners van Qlik in Nederland en bieden daarnaast een aantal Qlik add-ons die onze unieke marktpositie versterken. Naast onze professionele werkzaamheden vinden wij het sociale aspect ook erg belangrijk. Zo gaan wij jaarlijks met een groep op wintersport en houden wij maandelijkse teammeetings. Hierbij ontstaat altijd een mix van inhoudelijke onderwerpen en collegiale gezelligheid.    

    

Wat ga je doen    

Wij zoeken een Junior BI Consultant die onze klanten gaat ondersteunen met hun informatiestrategie. Als BI Consultant werk je vooral bij opdrachtgevers op locatie en werk je mee aan het ontwikkelen van een nieuw bedrijfsmodel voor onze klanten. Verder zal je onze klanten begeleiden tijdens het gehele proces van analyse tot advies.  De functie is veelzijdig, afwisselend, verantwoordelijk en bestaat uit nieuwe uitdagingen. Afhankelijk van de situatie pak je die uitdaging zelfstandig of in teamverband op.

     

 Het aanbod   

Je collega’s zijn ambitieus en gecertificeerd in hun specialisme. Wij zorgen ervoor dat je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen in de markt en dat er een samenleving ontstaat tussen de verschillende specialisaties. Heb je nog geen Qlik certificaat? Dan ga je die bij ons zeker halen! Het salaris dat je wordt geboden is absoluut marktconform. De sfeer is collegiaal, open en direct.        

  • Opleidingsmogelijkheden en veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling     
  • Ruimte voor pionieren met nieuwe tools     
  • Hoogopgeleide, gecertificeerde collega’s die graag hun kennis met je delen     
  • Ruimte voor eigen initiatief     
  • Marktconform salaris aangevuld met een bonusregeling     
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals mobiele telefoon, laptop en auto van de zaak 
  • Een potje tafelvoetbal wanneer je op kantoor bent

Vereisten

Over jou  

-        Je bent afgestudeerd en hebt een HBO-studieachtergrond met BI ervaring of WO-studieachtergrond (Economisch, financieel, bedrijfskundige informatie, technische bedrijfskunde, Business IT/Analytics).

-        Je hebt goede communicatieve vaardigheden, luistert actief, je bezit overtuigingskracht en                                         organisatiesensitiviteit        

-        Je bent stressbestendig, initiatiefrijk en toont inzet en ambitie.        

-        Je hebt een analytische aanleg en je organiseert het werk en projecten.        

-        Je weet kansen in je omgeving te benutten, hebt aandacht voor kwaliteit en hebt een resultaatgerichte                       houding        

-        Je hebt een heldere visie op het vakgebied, je kan zelfstandig opereren en hecht daarbij waarde aan het                     werken in teamverband.