Junior Business Intelligence Consultant

Functieomschrijving

Ben jij de ambitieuze Junior BI Consultant die wij zoeken en wil jij werken in een leuke en dynamische omgeving? Lees dan verder welke functie E-mergo jou te bieden heeft. Als Junior BI Consultant help je Qlik omgevingen te creëren voor ons groeiende klantenbestand en fungeer je als architect, ontwikkelaar en ontwerper op het gebied van Business Intelligence. Hierbij sta je in direct contact met het hoger management van bedrijven als Schiphol, Vopak en Eneco.        


Over ons     

E-mergo is gespecialiseerd in Business Intelligence oplossingen. Wij zijn een kennisintensief bedrijf met medewerkers die gespecialiseerd zijn in Business Intelligence oplossingen. Onder het motto “Combineer, Analyseer en Verbeter” helpen wij organisaties bij het genereren van waarde uit hun bestaande gegevens. Hiermee bieden wij zinvolle informatie waarmee organisaties sneller en slimmer beslissingen kunnen nemen. E-mergo heeft in de Business Intelligence markt een unieke positie met betrekking tot Qlik software. Wij zijn een van de Elite partners van Qlik in Nederland en bieden daarnaast een aantal Qlik add-ons die onze unieke marktpositie versterken. Naast onze professionele werkzaamheden vinden wij het sociale aspect ook erg belangrijk. Zo gaan wij jaarlijks met een groep op wintersport en houden wij maandelijkse teammeetings. Hierbij ontstaat altijd een mix van inhoudelijke onderwerpen en collegiale gezelligheid.    

    

Wat ga je doen    

Wij zoeken een Junior BI Consultant die onze klanten gaat ondersteunen met hun informatiestrategie. Als BI Consultant werk je vooral bij opdrachtgevers op locatie en werk je mee aan het ontwikkelen van een nieuw bedrijfsmodel voor onze klanten. Verder zal je onze klanten begeleiden tijdens het gehele proces van analyse tot advies.  De functie is veelzijdig, afwisselend, verantwoordelijk en bestaat uit nieuwe uitdagingen. Afhankelijk van de situatie pak je die uitdaging zelfstandig of in teamverband op.

     

 Het aanbod   

Je collega’s zijn ambitieus en gecertificeerd in hun specialisme. Wij zorgen ervoor dat je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen in de markt en dat er een samenleving ontstaat tussen de verschillende specialisaties. Heb je nog geen Qlik certificaat? Dan ga je die bij ons zeker halen! Het salaris dat je wordt geboden is absoluut marktconform. De sfeer is collegiaal, open en direct.        

  • Opleidingsmogelijkheden en veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling     
  • Ruimte voor pionieren met nieuwe tools     
  • Hoogopgeleide, gecertificeerde collega’s die graag hun kennis met je delen     
  • Ruimte voor eigen initiatief     
  • Marktconform salaris aangevuld met een bonusregeling     
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals mobiele telefoon, laptop en auto van de zaak 
  • Een potje tafelvoetbal wanneer je op kantoor bent

Vereisten

-        Je bent afgestudeerd en hebt een HBO-studieachtergrond met BI ervaring of WO-studieachtergrond (Economisch, financieel, bedrijfskundige informatie, technische bedrijfskunde, Business IT/Analytics).

-        Je hebt goede beheersing van de Nederlands en Engels taal in zowel woord als geschrift

-        Je hebt goede communicatieve vaardigheden, luistert actief, je bezit overtuigingskracht en                                         organisatiesensitiviteit

-     Je bent stressbestendig, initiatiefrijk en toont inzet en ambitie.        

-        Je hebt een analytische aanleg en je organiseert het werk en projecten.        

-        Je weet kansen in je omgeving te benutten, hebt aandacht voor kwaliteit en hebt een resultaatgerichte                       houding        

-        Je hebt een heldere visie op het vakgebied, je kan zelfstandig opereren en hecht daarbij waarde aan het                     werken in teamverband.      


Sollicitatieprocedure:

Wanneer jouw studieachtergrond en/of werkervaring bij de vacature past, word jij door ons uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Als het kennismakingsgesprek goed is verlopen en er een connectie is ontstaan, word je uitgenodigd voor een tweede ronde gesprek. Je krijgt hier een opdracht mee per mail waar je zelfstandig aan gaat werken.


Deze opdracht houdt in dat jij je eerste Qlik dashboard gaat bouwen. Dit dashboard dien jij tijdens het tweede ronde gesprek te presenteren aan ons MT. Zij zullen jou de nodige vragen stellen.
Zijn de opdrachtgevers tevreden over jouw dashboard? Dan word je uitgenodigd om deel te nemen aan onze derde ronde gesprek welke direct volgt na jouw presentatie. Hier wordt onze fantastische arbeidsvoorwaardenvoorstel beschikbaar gemaakt voor jou.


P. s. Het handige van het maken van jouw eerste Qlik dashboard is dat jij tijdens het maken van de opdracht zelf ziet of de functie van Qlik BI Consultant geschikt is voor jou.